By Miguel Ordoñez


Oletko koskaan miettinyt kuinka hasista valmistetaan? Hasis on yksi kannabismarkkinoiden vahvimmista tuotteista. Sen valmistamiseen voi toki kuulua joitain hankaliakin työvaiheita, mutta prosessi ei ole kotioloissakaan mahdoton – itse asiassa kaukana siitä! Voit valmistaa oman hasisjemmasi kotona, jos käytössäsi on vain oikeat työvälineet.

Kiinnostuitko? No, hyvä lukija, meillä on mielenkiintoinen paketti luettavaksesi. Tätä artikkelia lukiessasi saat tietää, mistä hasiksessa on oikein kyse. Käymme myös läpi eri hasiksentekoprosessit. Ne luettuasi sinulla on todennäköisesti käsitys omasta suosikkimenetelmästäsi.

Mitä hasis on?

Tässä hasis pähkinänkuoressa: Kun kannabiskasvista erotellaan trikomit, saadaan hasista. No mitä nuo trikomit sitten ovat? Ne ovat karvoja muistuttavia rakenteita budiesi pinnalla. Jokainen näistä karvoista on yksi trikomi.

Jos et ole vielä nähnyt trikomeja lähietäisyydeltä, niin kokeile laittaa budia suurennuslasin tai mikroskoopin alle ja tarkastele kukkaasi. Trikomit ovat sitä tahmeaa hartsia, jonka tunnet sormissasi. Ne sisältävät kaiken tärkeän, kuten terpeenit ja rakastamamme THC:n ja CBD:n.

Vaikka suurin osa trikomeista löytyykin kypsistä kannabiskukista, voidaan niitä saada kaikkialta kasvista pienempinä pitoisuuksina. Monet kasvattajat säilyttävät "leikkuujätteet" (kannabiksen varret, lehdet jne.), sillä he voivat erotella niistä trikomit valmistaakseen syötäviä kannabistuotteita tai – kuten pian käymme läpi – hasista.What Is Hash?

Hasis vs. kiffi

Vielä vähän aikaa sitten trikomeihin viitattiin yksinkertaisesti kutsumalla niitä "kiffiksi", jonka hienojakoinen puuterimainen ulkomuoto muistuttaa hiekkaa.

Hasis on sivutuote, joka on saatu kiffistä, joka uutetaan kannabiksesta ja altistetaan eri prosesseille. Tarjolla on lukuisia hasiksentekometodeita, joista keskustelemme tämän artikkelin seuraavassa osassa. Yleisesti ottaen siihen kuuluu kuitenkin kannabiksen kuumennus ja paineistaminen ja lopputuloksena on joko vahamainen pallo tai litteä tiili.

He, jotka rakastavat uutteitaan, mutta pitävät eniten helpoista ja edullisista uuttamismenetelmistä, käyttävät kiffiä lähtökohtanaan. Se on erittäin psykotrooppista ja sen hankkiminen on suhteellisen helppoa.

Mistä kannabiskasvin osista hasista voi valmistaa?

Kannabis on kompleksimpi kasvi kuin saatoit ehkä ajatella. Voit käyttää useita kasvin osia hankkiaksesi käytettäväksesi trikomeja.

 • Uroskasvit: Kasvattajat hankkiutuvat yleensä urospuolisista kannabiskasveistaan eroon estääkseen niitä hedelmöittämästä naaraskasveja. Älä kuitenkaan heitä niitä roskiin, sillä voit käyttää niitä valmistaaksesi kotitekoista hasista. Vaikka niiden kokonaiskannabinoidipitoisuus on alhaisempi kuin naarailla, on niiden trikomeista yhtä kaikki hyötyä.
 • Aurinkolehdet: Nämä ovat kannabiskasvin suurimpia ja tunnistettavimpia lehtiä. Ne eivät sisällä yhtä paljon kiffiä kuin sokerilehdet, mutta ovat silti hyödyksi hasiksen valmistusta ajatellen.
 • Sokerilehdet: Nämä ovat hyvin pieniä ja teräviä lehtiä, joita löytyy kukkien seasta. Niitä kutsutaan sokerilehdiksi, sillä ne sisältävät hienojakoisen kerroksen trikomeja pinnallaan.
 • Kuivatut budit: Tämä on paras vaihtoehto. Kuivattuja budeja käytetään kuivasiivilöimiseen, mikä on myös yksi helpoimmista menetelmistä valmistaa hasista.

Kuinka hasista valmistetaan?

Hasiksen valmistamisen perusajatus on melko yksinkertainen. Kuten olemme aiemmin maininneet, kuuluu siihen kiffin kerääminen ja sen muotoileminen joko tiileksi, kuutioksi tai palloksi käyttämällä eri menetelmiä. Tutustutaanpa tärkeimpiin eroihin liuotinpohjaisen ja liuottimettoman hasiksen välillä, ennen kuin pureudumme tarkemmin eri tuotantomenetelmiin.

Liuottimeton menetelmä

Tämä on hasiksen valmistuksen perinteinen menetelmä, jossa ei käytetä mitään liuottimia. Sen sijaan siinä käytetään mekaanisia tapoja – jotka voivat olla niinkin yksinkertaisia kuin käsien käyttäminen tai silkkipainatusvälineiden käyttö. Jälkimmäisessä tapauksessa käytetään kuivattua yrttiä, jota hierotaan sitten kehyksiin pinnoitetun seulakankaan läpi trikomien erottelemiseksi.

Kun olet saanut trikomeista kiffipinon, voit kauhoa ne muotteihin, kuumentaa ne ja painaa ne kuutioiksi, ympyröiksi tai vaikka pötköiksi.

Liuotinpohjaiset menetelmät

Hasiksen valmistaminen liuottimia käyttämällä on moderni tapa valmistaa tuotetta. Tässä prosessissa butaania, propaania tai CO₂:ta käytetään uuttamaan kannabinoideja ja terpeenejä trikomeista.

Ennen kuin hasista on turvallista nauttia, täytyy siitä poistaa liuottimen jäämät. Butaanihasisöljyn kohdalla sinun täytyy joko valmistaa siitä vahaa käyttämällä keittolevyä tai laittamalla se tyhjiökuivauskammioon. Tuote on hyvin tulenarka ja siksi erittäin vaarallinen, joten tätä menetelmää ei suositella tehtäväksi kotona.

Kuinka valmistaa hasista kotona: eri menetelmät

Sinun onneksesi keskitymme tässä artikkelissa turvallisempiin tapoihin valmistaa hasista. Alla on joitain hasiksentekotekniikoita, joihin ei tarvita liuottimia.

Käsin hieronta

Tämä menetelmä ei juuri selityksiä kaipaa. Kuten nimi antaa olettaa, liittyy käsinhierontamenetelmään suurten kannabismäärien käsittely. Tyypillisesti tätä menetelmää sovelletaan kuivattuun ja kypsytettyyn kukkaan.

Kun rullaat budia kämmentesi välissä, huomaat pian mustan, tahmean hartsikerroksen muodostuneen. Tiedät keränneesi tarpeeksi materiaalia, kun kykenet muotoilemaan pieniä hasispalloja.

Tässä tärkeä huomioon otettava seikka: tulet käyttämään käsiäsi, joten voit olettaa mukaan lähtevän myös käsistäsi peräisin olevaa rasvaa ja likaa. Joten pese kätesi hyvin, ennen kuin ryhdyt hommiin.

Kenkämenetelmä

Kenkämenetelmä koostuu pienestä määrästä kiffiä – tämä hasiksenvalmistusmenetelmä on vaivaton. Kuten nimi antaa ymmärtää, käytetään siinä apuna kentää.

Varusteet

 • Viisi grammaa kiffiä
 • Pieni pala teippiä
 • Leivinpaperia tai sellofaania
 • Neula.
Kuinka valmistaa hasista kotona

Ohjeet

1. Kääri materiaalisi tiukasti joko leivinpaperiin tai sellofaaniin. Käytä teippiä pitääksesi sen kasassa. Vältä muovipussien käyttämistä, sillä niihin hasis tapaa tarttua.

2. Tee neulalla pieni reikä pakkaukseen antaen sisälle jääneen ilman tulla ulos. Varmista, että suljet reiän kunnolla.

Kuinka valmistaa hasista kotona

3. Kun pakkaus on ilmatiivis, aseta se kenkäsi kantaosaan. Tässä kannattaa käyttää saappaita tai mitä tahansa muita kovapohjaisia kenkiä, sillä ne sopivat huomattavasti paremmin painamiseen.

Kuinka valmistaa hasista kotona

4. Kävellessäsi kiffiisi kohdistuva paino sekä kehosi lämpö auttavat painamaan hasiksen levyksi. Tämä menetelmä kestää 15 minuutista tuntiin.

Kuinka valmistaa hasista kotona

Hasiksen valmistaminen kiffistä

Aivan kuten ensimmäinen listamme menetelmistä, on kiffin painaminen hasikseksi pääosin käsityötä. Se on kätevin menetelmä, sillä siihen ei vaadita mitään erityisvarusteita – valmistaudu kuitenkin urheilusuoritukseen. Jos et ole tottunut menetelmän käyttäjä, voit odottaa käsiesi olevan arat työn seurauksena.

Tätä prosessia varten kannattaa käyttää keskitasoista tai korkealaatuista kiffiä. Varmista myös, että se on vasta siivilöity, eikä sisällä kasvimateriaalia, mikä helpottaa sen muotoilua.

Ohjeet

1. Ota esiin pieni määrä kiffiä. Sopiva määrä on sellainen, joka mahtuu täydellisesti kämmenellesi (yleensä muutama gramma).

Kuinka valmistaa hasista kotona

2. Työstä tätä pikkukekoa hieromalla käsiäsi yhteen, kunnes se kiinnittyy yhdeksi kiinteäksi osaksi. Jatka sen rullaamista kämmentesi välissä vielä noin kymmenen minuuttia, kunnes huomaat muutoksen sen tiiviydessä.

Kuinka valmistaa hasista kotona

3. Kääri materiaali sellofaaniin ja varmista, että se on kunnolla sinetöity, eikä sisällä ole ylimääräistä ilmaa. Kääri tämä paketti seuraavaksi muutamaan kerrokseen kosteaa kangasta, sanomalehteä tai talouspaperia.

Kuinka valmistaa hasista kotona

4. Aseta se esilämmitetylle paistinpannulle hyvin alhaisella lämmöllä. Kääntele sitä usein. Tätä pakettia ei tarvitse lämmittää kauaa. Kaikki, mihin pyrit sillä, on se, että materiaali pysyisi kasassa.

Kuinka valmistaa hasista kotona

Siivilöinti tai kuivasiivilöinti

Siivilöiminen on hyvin helppo ja yksinkertainen menetelmä. Kaikki, mitä tarvitset, on kuivattua yrttiä ja seulakangasta – ja siinä se.

Huomioi, että mitä pienemmät ovat käyttämäsi kankaan reiät, sitä puhtaampaa hasista saat. Käytännössä lopputuloksena saamasi laatu ja määrä riippuvat käyttämistäsi työkaluista.

Tärkeä muistettava vaihe on pakastaa kannabiskätköäsi muutaman tunnin ajan etukäteen. Tämän tekemällä trikomit irtoavat kasvista helpommin.

Ohjeet

1. Prosessin aloittaaksesi aseta kehyksiin pingotettu kankaasi tasaiselle ja puhtaalle pinnalle. Lisää budit/leikkuumateriaali kankaan päälle.

Kuinka valmistaa hasista kotona

2. Hiero hellästi materiaalia kangasta vasten pyörivin liikkein. Näet, kuinka trikomit putoilevat kankaan alla olevalle pinnalle.

Kuinka valmistaa hasista kotona

3. Jatka tätä prosessia niin kauan, kuin tarpeen. Tiedät tehneesi tarpeeksi, kun sinulla on noin 10 % materiaalisi kokonaispainosta trikomeina.

Kuinka valmistaa hasista kotona

Tehosekoitinmenetelmä

Kuten nimestä voi päätellä, tarvitset tätä menetelmää varten tehosekoittimen. Mutta kuten siivilöintimenetelmänkin tapauksessa, tarvitset myös tähän seulakankaan.

Ohjeet

1. Aseta budisi tai leikkuumateriaalisi tehosekoittimeen ja lisää sen verran vettä, että vihreät osat peittyvät. Lisää kourallinen jäätä ja sekoita jopa minuutti.

2. Tämä lyhyen sekoituksen jälkeen kaada seos lasipurkkiin käyttäen seulakangasta siivilänä. Anna lasipurkin sisällön tekeytyä noin tunnin ajan. Tänä aikana näet trikomien asettuvat lasipurkin pohjalle. Tämä tarkoittaa sitä, että olet oikeilla jäljillä.

3. Kaada pois noin ⅔ vedestä, mutta varo, etteivät trikomit valu viemäriin. Täytä lasipurkki jälleen jäävedellä ja jätä se jälleen tekeytymään korkeintaan viideksi minuutiksi. Kaada uudelleen pois ⅔ vedestä ja toista tämä prosessi neljä–viisi kertaa.

How to Make Hash at Home

4. Kun olet kaatanut purkista niin paljon vettä kuin mahdollista, nappaa kahvinkeittimen suodatinpussi ja kaada liuos sen päälle erotellaksesi veden trikomeista. Purista suodatinpussia hankkiutuaksesi eroon ylimääräisistä vesistä ja anna kiffin kuivua.

How to Make Hash at Home

Tämä on melkoisen vaativa prosessi, mutta se on tullut päätökseensä, kun kiffi on kuivunut. Sitä ei tarvitse enää kuumentaa tai painaa ja voit käyttää sen sellaisenaan piipun pesässä tai jointissa.

Kuivajäähasis eli bubblehasis

Bubblehasiksen valmistusmenetelmää pidetään puhtaimpana liuottimettomana hasiksen valmistusprosessina (kuivajäätä ei pidetä tässä tapauksessa "oikeana" liuottimena). Tämä johtuu siitä, että lopputuote ei sisällä käytännössä lainkaan kasvimateriaalia.

Varusteet

 • Kuivajäätä
 • Suuri sanko
 • Asteittain hienojakoisempia bubble-mesh-pusseja (73 μm puhtainta hartsilopputulosta varten)
 • Maksukortti
 • Siitepölypressi (valinnainen).
Kuinka valmistaa hasista kotona

Ohjeet

1. Aseta leikkuumateriaali tai kukka suureen sankoon kuivajään kera. Sekoita ja ravistele kevyesti muutaman minuutin ajan edistääksesi hartsirauhasten irtoamista kasvimateriaalista.

How to Make Hash at Home

2. Kääri bubble-pussit sangon yläosan ympärille. Käännä sanko ylösalaisin siirtääksesi materiaalin pussiin ja aseta suurelle, tasaiselle ja puhtaalle pinnalle.

3. Ravistele sankoa muutaman minuutin ajan, kunnes näet pinnan täyttyvän meripihkaa muistuttavasta pölystä.

4. Ota maksukortti tai mikä tahansa kovaa materiaalia oleva litteä esine ja käytä sitä kaapiaksesi kaiken tuotteen (hartsin) yhteen.

5. Valmistaaksesi hartsista hasista aseta keräämäsi materiaali siitepölypressiin saadaksesi lopputulokseksi mukavia kiffikolikoita.

How to Make Hash at Home

Kuuma vesipullo -menetelmä

Kuuma vesipullo -menetelmä muistuttaa käsin valmistusmenetelmää. Erona kuitenkin on se, että tässä menetelmässä tarvitaan enemmän lämpöä sulattamaan vahamainen kutikula pois kustakin trikomin päästä.

Varusteet

 • Sellofaania tai leivinpaperia
 • Viinipullo
Kuinka valmistaa hasista kotona

Ohjeet

1. Aseta hartsia sellofaanin tai leivinpaperin päälle ja taittele se sitten kahtia. Keitä vettä ja täytä viinipullo kuumalla vedellä. Anna sen jäähtyä viiden minuutin ajan.

How to Make Hash at Home

2. Aseta viinipullo hartsia sisältävän taitellun leivinpaperin ylle ja jätä se paikoilleen 30 sekunnin ajaksi. Hartsin värin tulisi tummentua.

How to Make Hash at Home

3. Käytä hyvin vähän voimaa ja rullaa lämmintä pulloa leivinpaperin yllä. Hartsin tulisi sulaa suhteellisen helposti pulloon kohdistamasi paineen ja pullon lämmön alla.

4. Käännä paperi ylösalaisin ja toista sama prosessi.

How to Make Hash at Home

5. Kun tämä prosessi on valmis, tulisi hartsin muistuttaa tasoitettua, mutta tahmeaa ja kiiltävää jauhelihapihviä. Käännä paperi jälleen ylösalaisin ja suorita prosessi vielä kerran, ennen kuin tuote on valmis käyttöösi.

How to Make Hash at Home

Charas

Tämä menetelmä on täsmälleen sama kuin käsin hieronta, vain sillä erotuksella, että charas-menetelmässä käytetään kypsentämättömiä budeja. Useimmat kasvattajat leikkaavat muutamia pistokkaita kasveista, jotka ovat 2–3 viikon päässä täydestä kypsyydestään. Toiset taas odottavat sadonkorjuuaikaan.

Kuten käsin hierontaan, liittyy charas-menetelmään budien ja leikkuuaineksen hieromista hellästi kämmenten välissä, kunnes muodostuu paksu peite. Raaputa se vain pois ollessasi valmis ja voilà: olet valmistanut tuotetta, jota voit lisätä lempibudisi joukkoon jointtiin, blunttiin, piippuun tai bongiin.

Valitse itsellesi sopiva hasiksen valmistusmenetelmä

Se, minkä hasiksen valmistusmenetelmän valitset, riippuu varmasti pitkälti saatavilla olevista resursseista ja mieltymyksistäsi. Onko sinulla rahaa käytettäväksi hienompiin laitteisiin ja jos on, haluatko kuluttaa sen tähän?

Joudut käyttämään hieman rahaa seulakankaaseen, bubble-pusseihin ja kuivajäähän, mutta hyvä puoli tässä on se, että kykenet valmistamaan hasista omasta kotoasi käsin. Ja parasta on se, ettei se oikeasti ole edes niin vaikeaa.

Toivottavasti tästä artikkelista on hyötyä hasiksen valmistuskokeiluissasi. Mukavia valmistushetkiä!

Parhaat lajikkeet hasiksen valmistamiseen

Royal Gorilla

Jos harkitset valmistavasi tuoreen hasiserän, kannattaa sinun ehdottomasti harkita käyttävästi Royal Gorillaa – mutta vain, jos sen valtavat THC-tasot eivät ole sinulle liikaa. Tämä monsteri on tulosta kunnianhimoisesta kasvatusprojektista, jossa risteytettiin Sour Dubbia, Chem Sisiä ja Chocolate Dieseliä. Tämä lajike ei anna armoa ja tarjoaa välittömän ja pitkäkestoisen pilven, jota vauhdittavat yli 25-prosenttiset THC-tasot. Lisäksi sen geneettinen profiili koostuu 50-prosenttisesti sativageeneistä ja 50-prosenttisesti indicasta. Täten se tarjoaa voimakkaan tehon, joka on tasaisesti jakautunut niin kehollisiin kuin henkisiinkin vaikutuksiin. Sativa herättää mielen ja avaa portit syvälliseen luovaan ajatteluun ja ongelmanratkaisuun, kun taas indica saa aikaan lämpimän ja lohdullisen kehollisen tunteen lihaksiin.

Tämä palkittu lajike pumppaa ulos suuria määriä hartsia kasvusyklinsä kukkimisvaiheen aikana, mikä tekee siitä unelman niille kasvattajille, jotka tykkäävät hieroa käsin hasista tuoreena kukista. Tämä äärimmäisen psykoaktiivinen hasis voidaan muovata palloiksi ja kuutioiksi. Se tuoksuu miellyttävän maanläheiseltä ja mäntymäiseltä. Royal Gorilla suosii lämmintä ilmastoa ja tuottaa enemmän hartsia hasiksen tuotantoa varten, jos se saa kasvaa tällaisessa ympäristössä. Kasvatushuoneissa tai -teltoissa kasvatetut sisäkasvit voivat kasvaa 160 cm:n korkeuteen ja tuottaa suuria, 550 g/m²:n satoja, kunhan se saa kunnon valaistuksen ja ravinteet. Suuremmissa ulkotiloissa kasvatetut kasvit venyvät hieman korkeammiksi, 170 cm:iin saakka ja tuottavat 600 gramman satoja kasvia kohden. Kasvattajat voivat odottaa pääsevänsä korjaamaan sadon ja trimmaamaan kukat lokakuun puolivälissä. Royal Gorillan kukkimisaika on 8–9 viikkoa.

Royal Gorilla

Royal Gorilla
23_genetic background_1 Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 10 viikkoa
29_THC_1 THC: 27%
28_Type Blend_1 Sativa 50% Indica 50%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 170 cm
27_harvest period_1 Lokakuun puoliväli
22_Effect_1 Rauhoittava, Selkeä

Osta Royal Gorilla

Sour Diesel

Hasis tunnetaan aikaansaamastaan euforisesta ja pärisevästä pilvestä, joten käy ainoastaan jälkeen valita genetiikkoja, jotka tulevat korostamaan näitä vaikutuksia. Sour Diesel onnistuu tässä tehtävässä eittämättä. Tämä sativapitoinen lajike sisältää 70 % sativaa ja 30 % indicaa, mikä tuo tulista ja energistä potkua, joka kulkee käsi kädessä hyvälaatuiseen hasikseen liitetyn "piristevaikutuksen" kanssa. Se on tuotosta monimuotoisesta lajikekattauksesta, johon kuuluvat Original Diesel, Northern Light, Shiva ja Hawaiian. Tämän lajikkeen kukilla täytetyn jointin pössyttely saa aikaan selväpäisen ja selkeän pilven, joka tuo valppaudelle ja kriittiselle ajattelulle boostia. Näitä kukkia käyttämällä valmistettu hasis vapauttaa makunystyröitä härnääviä yrttisiä ja kirpeitä makuvivahteita.

Sour Diesel tuottaa pieniä ja kompakteja kirkkaanvihreitä kukkia, jotka muodostavat siistinmuotoisia nuggetteja. Lähempää tarkasteltuna ilahtuvat kasvattajat tämän lajikkeen suuresta määrästä trikomeja, jotka pumppaavat ulos mukavasti psykoaktiivista hartsia. Tämä ominaisuus tekee siitä hyvin suoriutuvat hasiskasvin. Hiero vain kämmentesi välissä ja kerää kaikki herkut talteen. Sour Diesel kukoistaa leudossa ja lämpimässä ilmastossa ja suoriutuu hyvin sekä sisä- että ulkotiloissa. Sisäkasvit tarjoavat anteliaita 475–525 g/m²:n satoja ja kasvavat 90–160 cm:n pituisiksi. Ulkokasvit tuottavat 600 grammaa kasvia kohden ja voivat kasvaa jopa 200 cm:n korkuisiksi. Ulkona kasvatetut kasvit ovat valmiit sadonkorjuuseen ja prosessointiin lokakuun lopussa. Sour Dieselillä on 10–11 viikon kukkimisaika, mutta odotus on sen arvoista.

Sour Diesel

Sour Diesel
23_genetic background_1 Original Diesel x (Northern light x Shiva x Hawaiian)
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 10 - 11 viikkoa
29_THC_1 THC: 19%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 200 cm
27_harvest period_1 Lokakuun loppu
22_Effect_1 Fyysisesti rentouttava, Selkeä

Osta Sour Diesel

ICE

ICE eli Indica Crystal Extreme on nimetty valtaisan trikonomituotantonsa mukaan. Tämän lajikkeen suuret ja sipulimaiset kukat näyttävät siltä, kuin ne olisivat olleet lumipyryssä. Kasvissa ei kuitenkaan koreile lunta, vaan valtavat määrät hartsia! On kuin tämä lajike olisi suunniteltu hasiksen tekoa varten: jokainen hieraisu tartuttaa kämmeniin runsain mitoin tahmeaa hartsia. Ei vie aikaakaan, kun olet koonnut siitä valtavan temppelipallon. Tämän lajikkeen loistavat hasisgeenit ovat perua afgaani- ja skunkgenetiikoista sekä Northern Lightista. Tämä yhdistelmä on saanut aikaan hyvin indicadominantin lajikkeen, joka tuo välittömän kehollisen pilven hiisattuna. Vaikutukset ovat rentouttavat, meditatiiviset ja terapeuttiset. Tämän hasiksen pössyttely ilta-aikaan kynttilöin valaistussa huoneessa on menolippu rauhoittavaan euforiaan. Jokaista hittiä rikastuttavat mausteiden, yrttien ja mintun maut. 18 %:n THC-arvo takaa tyydyttävät pilvet, jotka eivät ole kuitenkaan liian intensiivisiä.

ICE kasvaa hyvin sekä sisällä että ulkona, tarjoten palkitsevia tuloksia kummassakin ympäristössä. Sisäkasvit tuottavat jopa 450 g/m²:n satoja ja venyvät 120 cm:n pituuksiin. Ulkotilojen vastineet saavuttavat 500–550 gramman sadot kasvia kohden ja kasvavat myös korkeammiksi, 200 cm:n mittaan saakka. Voit odottaa pääseväsi korjaamaan ulkosatoja syyskuun aikana. ICEn kukkimisaika on 8–10 viikkoa.

ICE

ICE
23_genetic background_1 Afghan x Northern Light x Skunk
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 8 - 10 viikkoa
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 200 cm
27_harvest period_1 Syyskuu
22_Effect_1 Fyysisesti rentouttava, Jumittava

Osta ICE

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias