• 2,5 % CBN- ja 2,5 % CBD-öljy

2,5 % CBN- ja 2,5 % CBD-öljy

CBD- ja CBN-hampunsiemenöljy (2,5 % & 2,5 %) yhdistää kaksi synergistä ja rauhoittavaa kannabinoidia korkealaatuiseen hampunsiemenöljyyn. Käyttäjälle on luvassa selväpäisen kirkas ja rentouttava vaikutus ja miellyttävä pähkinämäinen maku ilman psykoaktiivisia sivuvaikutuksia.
Amount:
10 ml
€ 44.95
€ 44.95
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

3 quantities 5 quantities 10 quantities
-5% -10% -15%
  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

CBD- ja CBN-hampunsiemenöljy (2,5 % & 2,5 %): Rauhoittava Yhdistelmä Kannabinoideja

Tämä hampunsiemenöljyn versiomme sisältää tasapainoisen yhdistelmän CBD:tä (2,5 %) ja CBN:ä (2,5 %), jotka yhdessä avaavat käyttäjälle kannabinoidien synergisen potentiaalin. CBD-öljy on kerännyt suurta huomiota terveystietoisten ja aktiiviliikkujien keskuudessa ja nyt myös muut kannabinoidit ovat nostamassa suosiotaan.

Tällä kaavalla valmistetun hampunsiemenöljy raaka-aineet tulevat Euroopan Unionin alueella viljellystä luomuhampusta, jonka THC-pitoisuus alittaa lakisääteisen 0,2 %. Tuotteella ei tämän takia ole psykoaktiivisia päihdevaikutuksia. Korkealaatuinen raaka-aine käsitellään superkriittisellä CO₂-uutolla, joka kerää talteen CBD:n, CBN:n ja valikoiman aromaattisia terpeenejä. Tämä uuttomenetelmä erottaa menestyksekkäästi halutut fytokemikaalit jatkojalostettavaksi ilman alkoholia tai myrkyllisiä liuottimia. Uuton jälkeen teknikkomme sekoittavat erotetut kannabinoidit ja terpeenit kantoöljynä toimivaan hampunsiemenöljyyn.

Sekoituksen ja pullotuksen jälkeen jokainen tuotantoerä testataan puolueettoman laadunvalvontalaboratorion toimesta tuotteen puhtauden ja laadun takaamiseksi.

Kuinka käyttää CBD- ja CBN-Hampunsiemenöljyä

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi tipauta 2–4 tippaa kielen alle kolmesti päivässä. Odota annostelun jälkeen vähintään 60 sekuntia, jotta kannabinoidit ehtivät imeytyä riittävästi kielen alla sijaitseviin hiusverisuonten kautta. Säilytä pulloa avaamisen jälkeen viileässä, kuivassa ja pimeässä paikassa.

2,5 % CBN- ja 2,5 % CBD-öljy data sheet
THC: 0,02%
CBD: 2.5%
CBD per pisara: 1.3 Mg
CBN: 2,5%
CBN per pisara: 1.3 Mg
Kantoöljy: Hemp Seed Oil
    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias