By Max Sargent

Kannabiksen kasvattaminen ulkona auringonvalossa on uskomattoman palkitsevaa puuhaa, eikä vähiten massiivisten satojen ja alhaisten tuotantokustannusten takia. Monet Royal Queen Seedsin lajikkeista sopivat ulkokasvatukseen ja tuottavat erinomaisia satoja luonnonvalossa. Ulkona kasvatuksessa on kuitenkin syytä kiinnittää erityistä huomiota sopivan lajikkeen valintaan, sillä se erottaa menestystarinan katastrofista. Tästä syystä olemme keränneet listan viidestä erinomaisesti ulkokasvatukseen sopivasta lajikkeesta, jotka ovat korjuukunnossa jo syyskuun lopulla, joka pienentää keleistä koituvaa riskiä.

Poimimalla siemenen tältä listalta varmistat, etteivät loppusyksyn huonot kelit tee selvää sadostasi viime metreillä. Muiden kasvattajien tutkiessa budeja luupilla homeen varalta, loikoilet sinä lämpimässä kotisohvalla budien kuivumista ja kypsymistä odotellen. Jos et ole tutustunut 5 listoihin kylmään tai kuumaan ilmastoon erityisen hyvin soveltuvista lajikkeista, voi niihin tutustuminen antaa lisää ideoita.


OIKEAN LAJIKKEEN VALITSEMISEN MERKITYS ULKOKASVATUKSESSA

Oikeaa kannabislajiketta ulkokasvatukseen valittaessa nopeuden ei tulisi olla ainoa kriteeri. Muita huomionarvoisia seikkoja ovat lajikkeen tuotto-odotukset, hyvät aromit ja miellyttävät ja sinulle hyvin sopivat vaikutukset nautittuna.

Tässä lista hyvän ulkolajikkeen ominaisuuksista:

  • Niin nopea, etteivät syksyn sateet pilaa satoa
  • Luonnollinen vastustuskyky homeelle ja tuholaisille
  • Suuri sato
  • Vahvuus, aromi ja maku
  • Miellyttävät vaikutukset

5 PARASTA NOPEASTI KUKKIVAA LAJIKETTA VUONNA 2022

Nyt kun hyvän ulkolajikkeen ominaisuudet on listattu, on aika kääntää katse potentiaalisiin ehdokkaisiin. Tässä 5 erinomaista vaihtoehtoa kasvatettavaksi ulkona vuonna 2022:

1. HONEY CREAM FAST FLOWERING

Honey Cream Fast Flowering on yksi hiljattain päivitetyistä suosikeista. Tämä lajike on erittäin suosittu Espanjassa sen makean kermaisen aromin takia, mutta se kasvaa hyvin ulkona lähes missä tahansa Euroopan kolkassa.

Lajikkeen kukkimisaika on huomattavan lyhyt, vain 6–7 viikkoa. Tästä syystä Honey Cream soveltuukin erinomaisesti alueille, joissa kelit voivat muuttua rumiksi jo alkusyksystä. Jos kasvatat tätä lajiketta heinä-elokuussa, antaa aikaikkuna genetiikalle mahdollisuuden riittävään auringonvaloon ja siitä seuraavaan reippaaseen kasvuun. Tällä tavalla pääset syyskuussa korjaamaan runsasta satoa makeita ja potentteja budeja.

Lyhyen kukkimisajan ja upean maun ohella lajike erottuu edukseen tiukan indicaisella taustalla, joka muodostuu BlueBlackista (Blueberry x Black Domina), Maple Leaf Indicasta (100 % afgaani-indica) ja White Rhinosta. Nämä kolme lajiketta antavat Honey Cream FF:lle sen indicaisen profiilin, mutta lajikkeessa on myös tuhti hyppysellinen sativaista voimaa, kiitos sen White Widow -geenien, jotka ovat peräisin White Rhinon sukulinjasta. Kaiken mennessä hyvin voi kasvin korkeus olla sadonkorjuun alla välillä 180–250 cm, jolloin satotoiveita voi asetella jopa 675 gramman luokkaan yhdeltä kasvilta.

Honey Cream

Honey Cream (Fast Flowering)
BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 16%
Sativa 35% Indica 65%
625 - 675 gr/plant
180 - 250 cm
Lokakuun alku
Psykedeelinen

Osta Honey Cream (Fast Flowering)

2. SPEEDY CHILE FAST FLOWERING

Seuraava kandidaatin nimi on Speedy Chile. Tämä lajike risteyttää Early Skunkin genetiikkaa lukuisten maatiaislajikkeiden perimän kanssa, eikä unohtaa sovi myöskään kolmannen sukupolven autofloweria, jota käy kiittäminen lajikkeen salamannopeasta, vain 6 viikon mittaisesta kukkimisesta (42 päivää!).

Älä kuitenkaan hämäänny autoflowerista, sillä Speedy Chile on puhdasverinen valoriippuvainen lajike, joka tarvitsee 12–12-valojakson kukkiakseen. Näiden supernopeasti kukkivien lajikkeiden voisi sanoa olevan seuraava askel autoflower-geenien jälkeen, sillä ne tarjoavat korkeita THC-pitoisuuksia, mutta äärimmäisen lyhyitä elinkaaria siemenestä sadonkorjuuseen.

Ulkokasvattajille ja noviiseille Speedy Chile on erinomainen ehdokas kasvatusprojektin pohjaksi. Sen avulla täytät purkkisi budilla jo syyskuun lopussa jättäen säähän ja homeeseen liittyvät riskit muiden kannettavaksi. Nopeasti valmistuneet budit ovat mainitsemisen arvoisia jo itsessäänkin. Siitä pitävät huolen upea hedelmiä ja ananasta yhdistävä maku ja 16 % THC-pitoisuus.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
Early Skunk x Skunk x Chile Indica
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 16%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Syyskuun alku
Naurattava, Rauhoittava

Osta Speedy Chile (Fast Flowering)

3. NORTHERN LIGHT

Northern Light on todellinen kannabisklassikko, indica-superstara, joka on luotu yhdestätoista eri afgaani- ja thaigenetiikasta. Lajiketta on jalostettu ja risteytetty toistuvasti, joten sen tarkka geenikoostumus on mysteeri. Northern Light on kuitenkin itsessään toiminut pohjana monille palkituille kannabislajikkeille.

Feminisoitu Northern Light on upea ulkolajike. Se kiitää jopa yli 2-metriseksi auringon alla. Sadonkorjuuaikaan sinut palkitaan tiiviillä, hartsin täyttämillä nuggeteilla ja valtavilla pääkukinnoilla. Sadot ovat melkoisen vaikuttavia. Kun kasvit saavat tarpeidensa mukaan valoa ja ravinteita, tuottavat ne niinkin paljon kuin 575–625 grammaa kasvia kohden korjattuna syyskuun lopussa (noin 8–9 kukkimisviikkoa sisällä).

Northern Light on legenda syystäkin. Tällä voimakkaalla indicalla on kyky viedä käyttäjänsä suorinta tietä sohvajumitukseen. Tämä on ideaali lajike, jos kaipaat vahvaa ilta-ajan budia, joka auttaa rentoutumaan ja nukkumaan. Polttaessasi tai vapottaessasi pääset myös nauttimaan ylellisistä sitruksen, mausteiden ja hedelmien mauista.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Lokakuun alku
Jumittava, Selkeä, Tasapainoinen

Osta Northern Light

4. SWEET ZZ

Sweet ZZ on RQS versio legendaarisesta Zkittlezistä. Sen hedelmäinen aromi ja mehevä maku ovat nostaneet sen suosioon kaikkien karkinmakuista kannabista rakastavien keskuudessa.

Tämä Grape Apen ja Grape Fruitin risteytyksestä syntynyt indicaan kallistuva hybridi tarvitsee vain 7–9 viikkoa kukitusta, joten ulkona kasvanut yksilö on valmiina jo syyskuun lopussa. Sadonkorjuuseen kannattaa varmuuden vuoksi varata ylimääräinen pussi mukaan, sillä lajike on kykenevä tuottamaan yli 600 grammaa oikeissa olosuhteissa ja käsissä.

Sweet ZZ on indica-voittoinen, mutta sen vaikutukset keskittyvät tiukasti päähän ja mieleen, eivät kroppaan. Pilvi iskee aaltoina mielialaa kohottaen ja hyviä viboja luoden. Lisää tähän päälle herkullinen sitruunaa, marjoja ja karkkia yhdistävä maku, ja saat fyysisen hyvän olon henkisen virkistyksen päälle yhdessä paketissa. Lajike ei ole supervahva, sillä sen THC-pitoisuus asettuu

15–20 % välille. Tämän takia Sweet ZZ:n mausta voi huoletta nautiskella hieman suuremmassakin määrin, ilman ajautumista liian kauaksi.

Sweet ZZ

Sweet ZZ
Grape Ape x Grapefruit
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 viikkoa
THC: 22%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
160 - 200 cm
Lokakuun alku
Jumittava, Rauhoittava

Osta Sweet ZZ

5. GREEN CRACK PUNCH

Purple Punchin ja Green Crackin jälkeläinen Green Crack Punch on erinomainen esimerkki siitä, mitä tapahtuu, kun vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa. Purple Punch on erinomainen indica-dominantti lajike, joka sopii täydellisesti rentoutumiseen ja jännitteiden purkamiseen, kun taas Green Crack on oikea Duracell-pupu, joka pitää pirteänä ja täynnä motivaatiota.

Tuloksena on tasapainoinen hybridi keskimääräisellä 20 %:n THC-sisällöllään, joka energisoi ja inspiroi. Lopulta vaikutukset kulkeutuvat myös lihaksiisi asti rentouttaen fyysisesti. Green Crack Punch on ilo kaikille aisteille: sen houkuttelevia vaaleanpunaisen ja oranssin sävyjä täydentää pehmeä, hedelmäiseltä maistuva pilvi.

Green Crack Punch on erinomainen valinta ensi kertaa ulkona kasvattaville ollessaan helppohoitoinen kasvi, joka sietää muutoksia lannoituksessaan ja valaistuksessaan. Tämä lajike sopii erilaisiin kasvuympäristöihin ollen sadonkorjuuvalmis syyskuun lopulla (noin 7–8 viikkoa kukkimisvaihetta sisätiloissa) tuottaen 550–600 gramman saaliin kasvia kohden.

Green Crack Punch

Green Crack Punch
Green Crack x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 18%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
180 - 220 cm
Lokakuun alku
Euforinen, Rauhoittava

Osta Green Crack Punch

HALUATKO KASVATTAA HUIPPUKANNABISTA VUONNA 2022?

Jos ajatuksesi on kasvattaa fantastista kannabista vuonna 2022, on nyt hyvä aika tutustua verkkokauppamme tarjontaan. Me Royal Queen Seedsillä kehittelemme siemeniä jokaisen lähtöön, makuun ja tarpeeseen, halusitpa sitten feminisoituja siemeniä, autoflowereita tai CBD-lajikkeita.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias